Despre noi

UEI este despre întrebările pe care ți le pui în fiecare zi și el face parte din noi toți. El este suma tuturor grijilor pe care ți le faci despre ceea ce crezi că ești atunci când îți dorești cu adevărat să descoperi cine ești. Suntem în căutarea unui sens pentru drumul pe care ne aflăm și e firesc să ne punem întrebări despre tot ce facem. Vrem să dăm o semnificație drumului și să simțim  că am alergat cât ne-au ținut picioarele după visele noastre.

Dacă ai început să vezi prea mulți DE CE în jurul tău, atunci ești în locul potrivit.

Uei Curiosul îți va povesti despre lumea cărților. Împreună cu el vei descoperi oameni, povești și experiențe noi. Realitatea o vei lăsa deoparte și vei trăi alături personajelor dintre file dragostea și despărțire. Te vei întoarce în adolescență, îți vei imagina viitorul, vei simți furie și te vei rătăci în tăcere. Curiosul este format din litere, creat din propoziții, o figură a imaginației formată prin povești. Fii curios și descoperă lumi împletite de cuvinte care vor uni gândurile și imaginația împreună.

Uei Sufletistul caută împreună cu tine puterea să îți însuflețești lumea cu speranță și să nu renunți să crezi în tine. Împreună veți descoperi miracolele pe care blândețea, față de tine și de cei din jurul tău, le face. Croiește-ți drumul către tine cu iubire și grijă!

Uei Fricosul îți împărtășește cum a reușit să găsească curajul pentru a-și învinge temerile. Prin exemple despre experiența lui va fi ghidul tău în Lumea Fricilor și te va face să crezi în tine. Adu-ți aminte de adrenalină și împrietenește-te cu fricile tale. Devino stăpânul trăirilor tale!

Uei Plimbărețul te va purta în locuri în care nu ai mai fost până acum. De la cele mai frumoasă cafenele din Cluj până la străzile din Chișinău, hai cu mine într-o călătorie transpusă în cuvinte, menită să te facă să descoperi locuri pe toate gusturile. Fie că ești introvert sau extrovert, fie că îți plac locurile aglometate sau cele mai retrase, dacă vii cu mine în aceasta călătorie, le putem vedea pe toate împreună. Ai grijă de papucii tăi, pentru că te așteaptă o plimbare lungă.

Uei Verde te ajută să ai grijă de planetă având grijă și de tine în același timp. Lucrurile mărunte pe care suntem capabili să le facem pot schimba drastic cursul Mamei Natură. Oferă-ți un mediu mai curat, un aer mai curat, o viață mai bună! Nu te lasa descurajat de cei din jurul tau, fii tu acela care schimbă lumea. Fii verde!

Nu e musai să fii moldovean pentru că UEI are un frate ardelean și unul muntean. Pentru fiecare uei este un IOOI la fel de îngândurat și un VĂLEU și mai speriat.